50 jaar Abraham

Abraham 50 jaar opblaasfiguur huren!

Met deze opblaasbare Abraham in de tuin is de mijlpaal van 50 jaar worden niet meer zo erg. Als bij iemand van 50 jaar Abraham in de tuin staat, kan de hele buurt meegenieten. De bierpul in de hand maakt duidelijk dat het feestvarken zijn 50 jaar met vertrouwen (en een spetterend feest) tegemoet ziet. Ook erg leuk om als verjaardagscadeau voor de jarige

Veel huurders zetten ook bij een andere leeftijd dan 50 jaar Abraham in de tuin. Bereikt u de leeftijd van 40 jaar, 55 jaar, 60 jaar, 65 jaar of andere verjaardagen? U kunt zelf deze opblaaspop huren, maar is uiteraard ook dan geschikt als het ultieme verjaardagscadeau. Gaat u of uw collega stoppen met werken? Het is dé manier om op gepaste wijze in de vut te gaan. Mocht u liever een gespecificeerd opblaasfiguur willen huren, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor de opblaasbare champagnefles. Dan kunt u uw persoonlijke tekst (naam, leeftijd, reden van het feest) op het etiket vermelden.

Ook kunt u deze Abraham opblaasfiguur tegelijk met onze opblaasbare Sarah huren. Samen vormen zij dan een ludiek bruidspaar dat ieder jubileum op gepaste wijze viert. Of zij nu 5 jaar getrouwd zijn, 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd (of meer) zijn. Ieder feestje is er één voor onze feestgangers.

Bezorgd€60
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw opblaasfiguur, bouwen deze op. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. U dient zelf zorg te dragen voor het toezicht tijdens de huurperiode. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 3x3x4,5 m
Stroomvoorziening 1 x 220V / 16A
Opbouwtijd 15 minuten
Bijzonderheden Kosten Abraham € 60,00 excl. btw. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.