Airbrush

Laat ook een tijdelijke tattoo zetten!

Stoere, tijdelijke tattoos die binnen enkele seconden met airbrush erop gespoten worden! Met de huidvriendelijke airbrush verf op waterbasis worden de prachtigste tattoos gemaakt. Uit een grote map kan iedereen een tattoo kiezen. Die wordt ter plekke op een arm, been, schouder, rug gezet. In de gezellige spiegeltent, die omgetoverd is tot een echte tattooshop, is het een komen en gaan van stoere getatoeëerde kinderen. En eigenlijk ook volwassenen, die het stiekem erg leuk vinden om voor een paar dagen met een stoere tattoo rond te lopen. De tijdelijke tattoo blijft ongeveer 5 dagen mooi zitten. Mocht u hem toch eerder kwijt willen, dan hoeft er bij ons niet gelaserd te worden! Een beetje (baby)olie en de nep tattoo vliegt eraf!

Vraag naar onze mogelijkheden om uw bedrijfslogo te laten painten!

Airbrush is goed te combineren met bijvoorbeeld schminken

verzorgd€350
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd (5 uur aaneengesloten), breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 4x3x2,6 meter
Stroomvoorziening 1x 16 ampère 220 Volt
Leeftijdsindicatie 0-100 jaar
Bijzonderheden 1 persoon € 350,- excl. 21% btw.
2 personen € 650,- excl. 21% btw.
Schminken en airbrush € 650,- excl. 21% btw.