Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Oranjemarkt

 1. Door het online reserveren van een kraam en/of grondplaats verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
 2. De Oranjemarkt vangt aan om 09.00 uur en eindigt op 17.00 uur.
 3. U kunt uw kraam/grondplaats in gaan richten vanaf 06.00 uur, voor die tijd is het marktterrein niet toegankelijk. Mocht u om 08.00 uur nog niet verschenen zijn, dan is het de organisatie voorbehouden uw kraam/grondplaats opnieuw te verpachten. U heeft hierbij geen recht op restitutie. Annulering is enkel mogelijk tot 4 weken voor aanvang van het evenement. Bij annulering binnen deze termijn is het niet mogelijk nog restitutie te ontvangen. U mag in dat geval, na contact met de organisatie,  uw kraam doorverhuren aan iemand anders, mits deze persoon geen commerciële handel of etenswaren verkoopt, maar enkel tweedehands spullen.
 4. Auto’s mogen gedurende de draaiuren van de markt niet bij de kraam/grondplaats geparkeerd worden, maar enkel voor laden en lossen vóór 8.30 uur en na 17.00 uur op het marktterrein aanwezig zijn.
 5. Uw kraam/grondplaats mag niet naar voren, de straatkant, worden uitgebouwd. De balk van de kramen is maatgevend. Dit i.v.m. de doorgang voor hulpdiensten.
 6. Het is niet toegestaan uw kraam/grondplaats door te verhuren aan derden.
 7. De Oranjemarkt staat in het teken van verkoop van schuur- of zolderopruiming. Verkoop van grote producten (matrassen, bankstellen, autobanden, etc.) is niet toegestaan en deze worden daarom niet toegelaten tot het marktterrein. Tevens is de verkoop van consumptiegoederen (hamburgers, friet, loempia’s, ijs, (fris)drank, etc.) niet toegestaan. Als u twijfelt of uw producten vallen onder consumptiegoederen, dan kunt u uw vragen stellen via oranjemarktettenleur@hotmail.com.
 8. Alle vormen van opgelegde belastingen, boetes en schades, incl. toegebracht door wind, regen, etc., komen voor risico van de deelnemer, ook als deze door uw toedoen aan de organisatie worden opgelegd.
 9. Na beëindiging van de markt bent u verplicht uw reststoffen en ander afval mee te nemen. Bij het niet nakomen hiervan, zult u een naheffing ontvangen voor de gemaakte kosten voor het opruimen van uw reststoffen en wordt u uitgesloten van deelname in de toekomst.
 10. In alle zaken waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, is het woord van de organisatie en/of marktmeester bindend. U bent verplicht hun instructies op te volgen.
 11. Bij het niet nakomen van deze voorwaarden of wanordelijk gedrag is de organisatie gerechtigd de deelnemer direct van de Oranjemarkt te verwijderen en van verdere deelname in de toekomst uit te sluiten.

   

  Veelgestelde vragen:

 • Hoe groot is de plank van de kraam?
  4 x 1 meter
 • Hoe groot is een grondplaats?
  4 meter breed, de diepte is wisselend
 • Is er een bovenzeil bij een kraam?
  Ja
 • Vanaf hoe laat mogen we de plekken inrichten?
  Vanaf 6 uur
 • Mag er eten/drinken verkocht worden?
  Nee
 • Zijn er stroompunten aanwezig?
  Nee
 • Wat te doen met het afval?
  Alle afval dient mee terug genomen te worden.
 • Waar zijn de toiletten?
  Bij de lokale horeca
 • Waar is parkeergelegenheid?
  In de parkeergarage
 • Waar is het Kinderplein?
  Raadhuisplein
 • Waar staan de kramen en grondplaatsen?
  Markt en Oude Bredaseweg
 • Zijn er nog kosteloze grondplaatsen?
  Enkel voor kinderen uit Etten-Leur