Ballonboog Duo

Een Ballonboog duo voor dubbele deuren.

De Ballonboog Duo heeft ongeveer de breedte van een dubbele deur en is leverbaar in vrijwel alle kleurcombinaties en motieven die u wenst. Daarmee is deze ballonboog uitermate geschikt voor winkels, scholen, bedrijven, sportclubs, etc. Ook is de ballonboog duo qua grootte geschikt als achtergrond voor gezinsfoto’s.

Ballonnenbogen staan garant voor aandacht bij alle soorten gelegenheden, zoals openingen en acties van winkels en bedrijven, jubilea en babyshowers. Maar ook voor verjaardagen zijn de ballonnenbogen zeer in trek, zeker voor speciale verjaardagen, bijvoorbeeld in combinatie met onze opblaasfiguren voor Abraham en Sarah. Uiteraard plaatsen wij onze ballonboog duo ook veel bij bruiloften, op de feestlocatie en/of bij de bruid thuis. Ook voor een zilveren of gouden bruiloft zijn ballonnenbogen in de betreffende kleuren een echte eyecatcher om uw gasten feestelijk te ontvangen.

Eventueel ook te combineren met een loper en ballonpilaar (of meerdere ballonpilaren) in dezelfde kleuren voor een feestelijk geheel.

 Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er langer plezier van heeft!

Bezorgd€115
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie.

Kosten
Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Foliecijfers € 10 per cijfer
Tekstbord standaard € 10

Extra decoratie klein (bloemen en sprieten) € 1 per stuk
Grote bloemen € 10 per 4 stuks

Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur.

Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.