Ballonboog Duo

Een Ballonboog duo voor dubbele deuren.

De Ballonboog Duo heeft ongeveer de breedte van een dubbele deur. Deze is leverbaar in vrijwel alle kleurcombinaties en motieven die u maar wenst. Deze ballonboog is daardoor uitermate geschikt voor winkels, scholen, bedrijven, sportclubs, etc. Ook is de ballonboog duo qua grootte geschikt als achtergrond voor gezinsfoto’s.

Ballonnenbogen staan garant voor aandacht bij alle soorten gelegenheden. Voorbeelden zijn openingen en acties van winkels en bedrijven, jubilea en babyshowers. Maar ook voor verjaardagen zijn de ballonnenbogen zeer in trek, zeker voor speciale verjaardagen. Ook goed te combinateren met onze opblaasfiguren voor Abraham en Sarah. Uiteraard plaatsen wij onze ballonboog duo ook veel bij bruiloften. Zowel op de feestlocatie en/of bij de bruid of bruidegom thuis. Ook voor een zilveren of gouden bruiloft zijn ballonnenbogen in de betreffende kleuren een echte eyecatcher om uw gasten feestelijk te ontvangen.

Eventueel  te combineren met een loper en ballonpilaar (of meerdere ballonpilaren) in dezelfde kleuren voor een feestelijk geheel.

Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen. Op deze manier heeft u er langer plezier van!

 

Bezorgd€115
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Ballonboog Duo € 115,00 Foliecijfers € 10,00 per cijfer Tekstbord standaard € 10,00 Extra decoratie klein (bloemen en sprieten) € 1,00 per stuk Grote bloemen € 10,00 per 4 stuks Prijzen zijn excl. btw. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur. Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.