Ballonboog Family

De Ballonboog Family valt pas écht goed op!

De Ballonboog Family is een grote ballonboog. Deze is door zijn grootte vooral geschikt voor winkels met een brede ingang of voor feesten met de ingang in bijvoorbeeld een garagedeur of roldeur. Uiteraard is de Ballonboog family ook verkrijgbaar in vrijwel alle kleurcombinaties en motieven die u wenst. Vanwege de grootte ook ideaal als achtergrond voor groepsfoto’s. Iedere ballonnenboog wordt geheel op maat voor u gemaakt, zodat hij volledig voldoet aan uw wensen. Een ballonboog is te bestellen in alle kleurcombinaties en motieven die u maar wenst.

De ballonboog wordt gebruikt als eyecatcher voor een evenement, opening van bedrijfspand of winkel en jubilea. Het is een extra feestelijke aankleding voor een babyshower in combinatie met een baby opblaasfiguur of een opblaasbare ooievaar. Maar ook ontzettend leuk bij verjaardagen (Sarah en Abraham) of een bronzen, zilveren of gouden huwelijk met ballonnen in bijpassende kleur en foliecijfers. En ballonnenbogen worden natuurlijk ook veel gebruikt voor bruiloften, ideaal om de feestlocatie leuk aan te kleden.

Eventueel ook te combineren met een loper en ballonpilaar (of meerdere ballonpilaren) in dezelfde kleuren voor een feestelijk geheel.

Al onze ballondecoraties worden gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er lang plezier van heeft!

Bezorgd€135
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Ballonboog Family € 135,00 excl. btw. Foliecijfers € 10,00 per cijfer Tekstbord standaard € 10,00 Extra decoratie klein (bloemen en sprieten) € 1,00 per stuk Grote bloemen €10,00 per 4 stuks Prijzen zijn excl. btw. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur. Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.