Ballonboog Single

Kleurrijke ballonboog voor een geweldige entree!

Een kleurrijke ballonboog single is voor vele gelegenheden in te zetten. U kunt ballonbogen huren voor bij de ingang van uw feestlocatie; een mooie witte bij een bruiloft, een zilveren ballonboog bij een zilveren bruiloft, een gouden ballonboog bij een gouden bruiloft, en ga zo maar door. De ballonbogen zijn ook nog op te fleuren met allerhande leuke ideeën (bloemetjes, sprieten, versieringen, etc.).

De ballonboog single heeft ongeveer de breedte van een enkele deur en is verkrijgbaar in vele kleurcombinaties en motieven. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit ballonnen, waardoor u er langer plezier van heeft.

Waarom een boog huren? Ballonbogen geven direct vanaf buiten al een feestelijke uitstraling aan uw evenement of feest. Het is ook de ideale manier om uw feestgevoel ook met de wijk te delen door een kleurrijke boog in de voortuin te zetten bij speciale gelegenheden.

Eventueel ook te combineren met een loper en ballonpilaar (of meerdere ballonpilaren) in dezelfde kleuren voor een feestelijk geheel.

Bezorgd€95
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie.

Kosten
Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Opbouwtijd 5 minuten
Bijzonderheden Foliecijfers € 10 per cijfer
Tekstbord standaard € 10

Extra decoratie klein (bloemen en sprieten) € 1 per stuk
Grote bloemen € 10 per 4 stuks

Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur.

Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.