Ballonpilaar Small

Ballonpilaar small voor een feestelijke uitstraling!

Ballonpilaren zijn feestelijk en verzorgen direct een vrolijke sfeer op uw evenement. Ze staan ook mooi bij de ingang van uw net geopende winkel of bedrijf. De ballonpilaar small is ideaal om een pad te markeren of bijvoorbeeld op het bureau van een jarige collega te plaatsen. De kleine ballonpilaren zijn uiteraard ook in een thema te maken. Denk hierbij aan een kleine kerstboom, kleine kerstman of kleine bloem.

De ballonpilaar small is zeer handzaam en daardoor heel gemakkelijk te verplaatsen. Bij de aanvang van uw evenement kunt u ze buiten plaatsen voor de ontvangst van de gasten. Daarna kunt u ze gebruiken als de decoratie binnen. Wilt u de kleine ballonpilaren voor langere tijd gebruiken, dan kunt u ze ’s avonds ook makkelijk binnen zetten om te houdbaarheid te verlengen. U kunt de kleine ballonpilaren ook combineren met de grote ballonpilaren of met een ballonnenboog voor een feestelijk geheel.

Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er lang plezier van heeft!

Bezorgd€25
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Ballonpilaar Small € 25,00 Topballon/Topsprieten/Foliecijfer groot € 10,00 excl. btw per stuk Kleine bloem € 1,00 excl. btw. per stuk Prijzen zijn excl. btw. Overige folieballon zwevend (helium) op aanvraag. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur. Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.