Ballonpilaar Large

Een ballonpilaar Large als decoratie!

Ballonpilaren zijn feestelijk en verzorgen direct een vrolijke sfeer op uw evenement. Ze staan ook mooi bij de ingang van uw net geopende winkel. Al van verre vallen de ballonpilaren op door de vrolijke kleuren of door de leuke ballondecoraties op de top. U kunt de ballonpilaar large bij ontvangst van gasten buiten zetten en na aanvang van het feest of evenement is de ballonpilaar heel makkelijk mee naar binnen te nemen. Daar kunnen zij tevens de boel op leuken. En heeft u de ballonpilaar large als promotie bij uw net geopende winkel hebben staan? Dan kunt u hem ’s nachts binnen zetten om zo de houdbaarheid langer te waarborgen. Uiteraard kunt u ook meerder ballonpilaren bestellen om langs de (rode) loper te zetten en zo uw gasten extra warm welkom te heten.

U kunt de ballonpilaren combineren met een ballonboog in dezelfde kleuren en met hetzelfde patroon om de ballonversiering. Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er lang plezier van heeft!

Bezorgd€50
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Opbouwtijd 5 minuten
Bijzonderheden Kosten Ballonpilaar Large € 50,00 Topballon/Topsprieten/Foliecijfer: € 10,00 per stuk Kleine bloem: € 1,00 per stuk Prijzen zijn excl. btw. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.