Bloempilaar

Een bloempilaar kan in alle kleuren!

Ballonpilaren in de vorm van een bloem zijn ook voor alle soorten gelegenheden te gebruiken. Versier de tuin van een jarige job met een paar mooie bloempilaren in zijn of haar favoriete kleur. Ook de entree van een winkel of evenement fleurt meteen op door het plaatsen van een bloempilaar. U kunt kiezen voor fleurige kleuren, maar een zwart-wit bloempilaar kan ook heel stijlvol zijn. U kunt kiezen ui alle standaardkleuren.

De bloempilaren zijn ook goed te combineren met normale ballonpilaren of met een ballonboog. U kunt desgewenst het bloementhema terug laten komen in de boog door er soortgelijke bloemen op te laten maken. Bloemdecoraties kunnen zowel binnen als buiten. Ze zijn ook erg leuk om te plaatsen naast een rode of andere kleur loper. Vraag geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er lang plezier van heeft!

Bezorgd€45
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Bloempilaar € 45,00 excl. BTW. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur. Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag. Deze worden mogelijk op locatie gemaakt waardoor de transportkosten verminderen.