Blokhut

Blokken bouwen in het Speelhuisje!

In de blokhut kunnen kinderen ongestoord blokken bouwen met de grote bouwblokken. In het opblaasbare speelhuisje zitten zij heerlijk beschermd voor wind en regen, maar ook voor felle zon. De bouwblokken staan garant voor urenlang speelplezier.

De blokhut is apart te boeken, maar ook in combinatie met het Speelpark.

Bezorgd€150
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. U dient zelf zorg te dragen voor het toezicht tijdens de huurperiode.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€275
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 6x8x6 m
Stroomvoorziening 1x 16 ampère 220 Volt