Champagnefles

Ook een glaasje bubbels?

Deze opblaasbare champagnefles is inzetbaar voor echt alle feestjes. Het is namelijk mogelijk om een zelfgekozen tekst op het etiket te zetten. Dat kan een naam en/of leeftijd zijn, maar ook een logo of foto. Laat de hele straat meegenieten.

Dus viert u een verjaardag voor 18 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar (dan kan een Abraham of Sarah ook natuurlijk) , 60 jaar, 65 jaar, of een andere leeftijd? Maak het kenbaar met de champagnefles. Gaat uzelf of uw collega met de vut / met pensioen? Vier het met de opblaasbare fles. Gaat u trouwen, bent u 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, een ander jubileum gerelateerd aan een bruiloft? Zet het op de fles.

 

Bezorgd€40
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw opblaasfiguur, bouwen deze op. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. U dient zelf zorg te dragen voor het toezicht tijdens de huurperiode. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 3x3x3,5 m
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Opbouwtijd 15 minuten
Bijzonderheden Kosten Champagnefles € 40,00 excl. btw. Etiket met bijv. een naam en een jaartal of een logo € 20,00 excl. btw. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km, bezorging Etten-Leur kosteloos.