Dagprogramma

De hele dag kindershows!

Het dagprogramma van Ton Laros is een dagvullend programma en daarmee uitermate geschikt voor op een braderie, in een winkelcentrum of op een open dag of familiedag van een bedrijf. Het dagprogramma bestaat uit 5 verschillende shows van 25 á 30 minuten waarbij Ton de kinderen steeds opnieuw weer in zijn show weet te betrekken. Door deze spreiding van shows zijn de kinderen gedurende de gehele dag onder de pannen of wisselt het publiek (zoals bij een winkelcentrum of jaarmarkt) zodat een groter publiek bereikt kan worden. In de meegenomen kinderstoeltjes zitten de kinderen prinsheerlijk op de eerste rang. En na afloop van iedere show worden en cadeauplaten en ballonnen uitgedeeld aan de aanwezige kinderen.

Van buikspreken en goochelen tot dans en parodie. En ook de ouders vermaken zich kostelijk bij deze kindershows van Ton Laros. Een stukje entertainment voor de gehele dag dat ook op iedere locatie passend te maken is.

Mocht u op zoek zijn naar een kindershow waarbij de  shownummers achter elkaar gespeeld worden, neem dan een kijkje bij ons reguliere showprogramma.

verzorgd€750
Klik voor meer informatie

Prijs is excl. btw en transportkosten.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie tot 12 jaar