Dagprogramma

De hele dag kindershows!

Het dagprogramma van Ton Laros is een dagvullend programma. Het is daarmee uitermate geschikt voor op een braderie of in een winkelcentrum. Ook op een open dag of familiedag van een bedrijf is deze show gepast. Het dagprogramma bestaat uit 5 verschillende shows van 25 á 30 minuten. Ton weet in deze afzonderlijke nummers de kinderen steeds opnieuw weer in zijn show te betrekken. Door deze spreiding van shows zijn de kinderen gedurende de gehele dag onder de pannen of wisselt het publiek (zoals bij een winkelcentrum of jaarmarkt) zodat een groter publiek bereikt kan worden. In de meegenomen kinderstoeltjes zitten de kinderen prinsheerlijk op de eerste rang. En na afloop van iedere show worden en cadeauplaten en ballonnen uitgedeeld aan de aanwezige kinderen.

Van buikspreken en goochelen tot dans en parodie. En ook de ouders vermaken zich kostelijk bij deze kindershows van Ton Laros. Een stukje entertainment voor de gehele dag dat ook op iedere locatie passend te maken is.

Mocht u op zoek zijn naar een kindershow waarbij de  shownummers achter elkaar gespeeld worden, neem dan een kijkje bij ons reguliere showprogramma.

verzorgd€895
Klik voor meer informatie

Kosten volledig Dagprogramma: € 895,00 (5 kortere shows) De kosten zijn excl. 9% BTW en reiskosten van € 0,75 per gereden km (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). Deze prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.

Op offertelijst geplaatst

Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Leeftijdsindicatie tot 12 jaar
Bijzonderheden Kosten volledig Dagprogramma: € 895,00 (5 kortere shows) De kosten zijn excl 9% btw en reiskosten van € 0,75 per gereden km (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). Deze prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.