Cars Springkussen Disco

Cars springkussen met disco en een leuke glijbaan

Wilt u een leuk springkussen huren met stoere extra’s, dan is het Disco Cars Springkussen perfect. Dit disco springkussen is voorzien van twee discolampen en een muziekinstallatie waardoor er een leuk kinderfeestje gevierd kan worden. Desgewenst kunt u de muziekkeuze van het feestvarken op USB-stick aanleveren zodat het feestje helemaal compleet is. Van binnenuit het springkussen begint er een leuke glijbaan waarmee de kinderen uit het disco springkussen kunnen glijden. Het design van het cars springkussen is vrolijk, kleurrijk en feestelijk.

Het cars springkussen is een overdekt luchtkussen waardoor het ook bij regenachtig weer of felle zon gebruikt kan worden. En aangezien het dak er vast op zit, hoeft u dit er niet zelf op te leggen. Dit springkussen huren is daarom altijd een goede keuze!

Als u graag een groter speeltoestel wilt voor dezelfde leeftijd, kijk dan bij de Jungle Bootcamp.

Bezorgd€195
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op. De begeleiding en het toezicht tijdens de draaiuren dient u zelf te verzorgen. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€320
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein (LxBxH) 6x7x5 meter
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Capaciteit 15 kinderen
Leeftijdsindicatie tot 10 jaar
Bijzonderheden Kosten Cars Springkussen Disco Bezorgd: € 195,00 (bezorgen en opbouwen) Verzorgd: € 320,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 5 uur aaneengesloten) Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.