Draaimolen huren

Kleurrijke kinderdraaimolen huren

Met veel trots presenteren wij deze mooie attractie. U kunt deze draaimolen huren en u zult merken dat hij uniek is in z’n klasse met uitzonderlijke kwaliteiten! Het design is lekker vrolijk en erg kleurrijk. De kinderen hebben een ruime keuze uit (fantasie)dieren en voertuigen terwijl de ouders kunnen genieten van hun kleine spruit. Onze draaimolen is tevens ruim opgezet zodat de ouders met de hele kleintjes mee kunnen draaien en zelf ook voldoende ruimte hebben. De draaimolen wordt afgezet met ons kindvriendelijke hekwerk zodat de kleintjes niet aan het oog van hun ouders kunnen ontsnappen. Uiteraard is er een ingang aanwezig waar de kinderen die nog niet aan de beurt waren kunnen wachten tot de draaimolen weer gestopt is en zij veilig kunnen opstappen om mee te draaien in onze draaimolen.

Deze draaimolen huren kan voor zowel een binnen als een buiten evenement.

Wilt u nóg een attractie voor deze leeftijdscategorie? Kijk dan eens bij ons speelpark of bij de jungle bootcamp!

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 10x10x4 meter
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Capaciteit 24 kinderen
Leeftijdsindicatie kinderen tot 8 jaar
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden Kosten draaimolen € 795,00 De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km. excl. btw. Voor transport binnen Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.