Grote schaar

Grote schaar voor speciale openingen!

Een (her)opening van een bedrijf mag gevierd worden. Met het doorknippen van het lintje laat u aan de buitenwereld zien dat het zover is. Om het knippen van het lintje wat meer in de picture te zetten, kunt u gebruik maken van onze grote schaar. De schaar is ruim 90 cm groot en heeft een rood handvat. De scherpe bladen zorgen ervoor dat het knippen makkelijk gaat en dat ook grotere lintjes makkelijk te knippen zijn.

Desgewenst kunnen wij ook het lint voor u verzorgen.

Bezorgd€45
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen de grote schaar op de feestlocatie. U kunt deze uiteraard ook bij ons op onze locatie op komen halen. De schaar wordt niet per post of met pakketservice verzonden! Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten huur grote schaar € 45,00 excl. btw. Geen verzending. Enkel ophalen of bezorgd. Bezorgkosten € 0,75 per gereden km.