Halloween workshop

Kinderworkshop Halloween knutselen

Wie durft er een zwarte suikerspin te gaan halen bij Graaf Dracula? En wie gaat er ook Halloween knutselen bij de (vriendelijke) heks? De spookachtige activiteiten uit de Halloween workshop zijn lekker én leuk. Uiteraard kunnen alle kinderen zelf ook omgetoverd worden in een heks, een pompoen, het monster van Frankenstein, een trol of een andere griezel. De Halloween kinderworkshop is aanpasbaar aan de leeftijd van de kinderen en kan zowel binnen als buiten opgesteld worden. Een voorbeeld van een Halloween workshop voor kinderen is:

  • Suikerspinnen uitdelen door Graaf Dracula
  • Halloween schminken
  • Halloween maskers maken
  • Halloweensnoepjes uitdelen door een enge heks of ander eng monster
  • Enge ballonnen uitdelen voor de kinderen die deelnemen aan de workshop

Uiteraard is onze Halloween tent aangekleed met Halloween decoratie en staan er enge snoepjes op tafel. Eventueel is de kinderworkshop te combineren met een Halloween optocht door het centrum of de wijk.

Om uw centrum nóg leuker aan te kleden in Halloweenstijl, kunt u uiteraard ook Halloween thema ballonpilaren erbij reserveren.

verzorgd€950
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Workshop Halloween Verzorgd: € 950,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 uur aaneengesloten). De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.