Helium ballonnen

Helium ballonnen om zelf te vullen

Wilt u een ballonnenwedstrijd voor de kinderen organiseren, dan heeft u uiteraard helium ballonnen nodig. Arto Laros Entertainment is dealer van helium van ALbee Professional van AirLiquide en daarmee de geschikte partner om u van helium te voorzien. U kunt een fles helium voor helium ballonnen bij Arto Laros Entertainment huren. Deze fles kunt u bij ons bedrijf in Etten-Leur ophalen of bij u thuis laten brengen. Wij hebben deze heliumflessen op voorraad (borg €100,00). Na afloop van uw ballonnenwedstrijd brengt u de fles weer terug en ontvangt u de borg weer terug.

Uiteraard is het ook mogelijk om de helium ballonnen af te halen of te laten bezorgen bij uw ballonnenwedstrijd. Voor de kosten hiervan kunt u vrijblijvend contact opnemen, aangezien dit afhankelijk is of u zelf voor de ballonnen zorgt of dat u deze bij ons wilt bestellen en of u zelf de kaartjes voor aan de ballonnen wilt verzorgen of dat wij hier zorg voor dragen.

Bezorgd€80,00
Klik voor meer informatie

In geval wij de helium bij u dienen te bezorgen en ophalen, zijn de transportkosten eenmalig € 10,00. in Etten-Leur, Hoeven, Roosendaal, Breda en gemeente Rucphen. Voor levering buiten deze regio zijn de bijkomende kosten € 0,35 per km. Voor het berekenen van deze kosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Borg voor het meenemen van de heliumfles bedraagt € 100,00. Deze ontvangt u retour bij het terugbrengen van de fles. Huur van de fles is kosteloos voor de eerste week, daarna is deze € 1,00 per dag.

De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€1,00 vanafprijs
Klik voor meer informatie

Voor heliumballonnen verzorgd kunt u vrijblijvend contact opnemen.

U heeft de keuze uit:
- bezorgen / ophalen bij ons bedrijf
- u levert ons zelf de ballonnen / wij verzorgen u de ballonnen (al dan niet bedrukt met uw logo)
- u levert de naamkaartjes voor aan de helium ballonnen / wij leveren de naamkaartjes voor aan de ballonnen.

Op offertelijst geplaatst