Jungle Bootcamp

Extra lange stormbaan, Jungle Bootcamp!

Wát een mooie, kleurrijke en vooral leuke stormbaan is de Jungle Bootcamp.  Een hindernisbaan van 32 meter lang met allerhande obstakels en wipe-out onderdelen. Klimmen, klauteren, glijden, springen, met de liaan over het moeras zwaaien, over boomstammen lopen, het hoort er allemaal bij op de Bootcamp baan. Kinderen krijgen er geen genoeg van. Ook voor de ouders is het een lust voor het oog met het mooie jungle thema. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de baan komt dit thema terug. Olifanten, giraffen, hagedissen, gorilla’s, leeuwen, noem maar op.

Deze spiksplinternieuwe stormbaan mag toch niet ontbreken op uw evenement?

Ook graag een stormbaan voor de grotere kinderen? Kijk dan even bij de Gekko-Run.


Nieuwe Website!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij al onze attracties ondergebracht op een nieuwe website – www.attractiewinkel.nl. Hier vindt u altijd het meest complete overzicht van attracties met de meest recente prijsinformatie, uitgebreide productinformatie en nieuw beeldmateriaal. 

Wilt u een stormbaan huren, ga dan snel naar www.attractiewinkel.nl!

verzorgd€925
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein (LxBxH) 40 x 6 x 8 meter
Stroomvoorziening 3x 220V/16A of 1x 380V/32A
Capaciteit ca. 24 kinderen per ronde
Leeftijdsindicatie vanaf 4 jaar
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden Kosten Jungle Bootcamp Verzorgd: € 925,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 of 5 uur aaneengesloten, afhankelijk van de datum). De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.