Kerst Stempelactie

Beloon de trouwe bezoeker aan uw markt met een leuke kerst stempelactie! In de weken voor Kerst ontvangen klanten op de markt bij elke aankoop een stempel. Volle stempelkaarten kunnen aan het einde van de kerst stempelactie worden ingeleverd. Bij een volle spaarkaart maken deelnemers kans op leuke prijzen. Het is ook mogelijk om een bedankje weg te geven voor elke ingeleverde spaarkaart. De prijsuitreiking kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld met een loterij, een rad van fortuin of zelfs een spectaculaire casinoshow.

Wij verzorgen de stempels voor de marktondernemers, de stempelkaarten, de deelnemerskaarten en de aankondigingsposters. Alles uiteraard aangepast aan uw markt. In overleg bepalen we de looptijd van de actie, het aantal prijzen en bedankjes en de manier van de prijsuitreiking. De prijzen kunnen eventueel ook verzorgd worden door de marktondernemers of in samenwerking met lokale horeca. De lokale horeca kan ook betrokken worden bij de stempelactie. 

Natuurlijk kunnen we de start of de dag van de prijsuitreiking nog verder voor u aankleden. U kunt daarbij denken aan kerstmeisjes, warme chocomel, oliebollen, ballondecoraties en/of een sneeuwpopspringkussen.