Kerstactie Rad van Fortuin

Zorg in de donkere dagen voor Kerst nog voor een bezoekerspiek op uw weekmarkt! Laat de bezoekers kans maken op grote en kleine prijzen met de Kerstactie Rad van Fortuin. Op vertoon van aankoopbewijs of uitgedeelde deelnamekaartjes mogen de bezoekers een gokje wagen en een draai aan het rad geven.

Wij verzorgen het Rad van Fortuin, deelnamekaartjes, aankondigingsposters en de prijzen. Alles uiteraard aangepast aan uw markt en eventueel ook in combinatie met een spaaractie. De prijzen kunnen ook door marktondernemers verzorgd worden. Ook de lokale horeca kunt u betrekken bij deze actie voor leuke prijzen of opname in de spaaractie.

De kerstactie Rad van Fortuin kan een op zichzelf staande dag zijn, maar er kunnen ook promotieactiviteiten in aanloop naar deze dag gepland worden. Daarover denken we graag met u mee. Natuurlijk kunnen we dag nog verder voor u aankleden. U kunt daarbij denken aan kerstmeisjes, warme chocomel, oliebollen, ballondecoraties en/of een sneeuwpopspringkussen. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken en voor een passende offerte.

verzorgd€op aanvraag
Klik voor meer informatie

Geen informatie beschikbaar

Op offertelijst geplaatst