Kerstman en Kerstboom

Een Kerstman en Kerstboom van ballonnen. Super leuk!

Wel graag een Kerstboom in huis, maar geen zin in rotzooi? Met onze Kerstboom van ballonnen heeft u een prima oplossing. Deze Kerstman en Kerstboom van ballonnen zorgen altijd voor gezelligheid en een sfeervol huis. U kunt kiezen voor een Kerstman of Kerstboom apart of voor beide samen. Uiteraard zijn de Kerstmannen en Kerstbomen ook in grote partijen leverbaar voor in een winkelcentrum of bedrijfspand.

Bij de Kerstboom kunt u zelf kiezen welke kleur de ballen moeten worden. Rood/goud of blauw/wit of natuurlijk iets heel anders.

Bezorgd€55
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Op offertelijst geplaatst

Opbouwtijd 5 minuten
Bijzonderheden Kosten Kerstman of kerstboom € 55,00 excl. btw. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.