Kerstshow

Een fantastische Kerstshow voor kinderen!

Een leuke, interactieve Kerstshow voor kinderen. Voor het ultieme Kerstgevoel uiteraard met de nodige kerstdecoratie. Desgewenst kan de Kerstman, met of zonder zijn Kerstdames, ook even langskomen. U kunt kiezen uit een standaard Kerstprogramma of voor een spelshow in het thema Kerst.

In het standaard Kerstprogramma komen meerdere interactieve nummers voorbij met muziek, dansen, goochelen, buikspreken (live, dus niet op band). Er wordt ingespeeld op de reacties van het publiek, van zowel jong als oud. Bij meerdere shownummers wordt een kindje uitgenodigd om mee te helpen op het podium.

Bij de Spelshow in kerstthema zijn natuurlijk kerstcadeautjes te winnen voor de deelnemende kinderen van de Kerstspellen. Zorg dat alle ijspegels gevangen worden bij het stokkenvangspel. Desgewenst zijn er ook nummers te integreren waar de meegekomen ouders ook aan mee mogen doen en prijzen kunnen winnen. Uiteraard gaan de verliezers ook niet met lege handen naar huis.

Na afloop is er voor alle kinderen nog een Kerstballon en een kleurplaat.

De Kerstshow is ideaal te combineren met de kerst kinderworkshop.Vraag naar onze mogelijkheden.

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

De prijs is excl 9% btw. en reiskosten van € 0,75 per gereden km. (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie 4-14 jaar
Bijzonderheden Kosten Kerstshow Show: € 795,00 voor 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten Dagprogramma: € 895,00 De getoonde prijzen zijn exclusief 9% BTW en transportkosten van € 0,75 per gereden km (excl. BTW). Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.