Kindertheater

Kindertheater Lachen is OK show

De ‘Lachen is OK Show’ is een uniek kindertheater. Met zijn nummers variërend van goochelen, parodie en buikspreken tot rock en roll muziek en dans wordt het één groot feest. Iedereen zal zich kostelijk vermaken met dit kindertheater. Zelfs volwassenen beleven veel plezier aan deze kindervoorstelling.

Ton wordt in zijn kindershow bijgestaan wordt door zijn charmante assistente Arjozette. Hij weet de kinderen op zeer knappe en soepele wijze te benaderen en te bespelen. Ons kinderprogramma kan zowel binnen als buiten gebracht worden en is in elke ruimte speelbaar d.m.v. de universele decors en materialen. De show is voor elk feest en thema inzetbaar, omdat onze teksten niet op band staan. Improvisatie is een sterk punt. Dus ook een speciale show met Moederdag, Vaderdag, Pasen, Sinterklaas, Kerst behoort tot de mogelijkheden.

U krijgt van ons bij boeking van het kindertheater zonder extra kosten:
Belichting – Geluidsinstallatie – Decors – Affiches – bij buiten show Podiumwagen + 40 kinderstoeltjes. Kleurplaat voor alle aanwezige kinderen. Als zij deze kleuren en opsturen, krijgen ze op hun verjaardag een verrassing thuisgestuurd.

Ook op uw bedrijf, camping, schoolplein, winkelcentrum, straatfeest, kindervakantiewerk sportvereniging, en braderie, wordt het met Ton Laros Entertainment een feest voor jong en oud.

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

De prijs is excl 9% btw. en reiskosten van € 0,75 per gereden km. (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie 4-12 jaar
Bijzonderheden Kosten Kindertheater Show: € 795,00 voor 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten Dagprogramma: € 895,00 De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km. excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.