Kindertheater

Kindertheater Lachen is OK show

De ‘Lachen is OK Show’ is een uniek kindertheater met nummers variërend van goochelen, parodie en buikspreken tot rock en roll muziek en dans. Iedereen zal zich kostelijk vermaken met dit kindertheater. Zelfs volwassenen beleven veel plezier aan deze kindervoorstelling.

Ton, die in zijn kindershow bijgestaan wordt door zijn charmante assistente Arjozette, weet de kinderen op zeer knappe en soepele wijze te benaderen en te bespelen. Ons kinderprogramma kan zowel binnen als buiten gebracht worden en is in elke ruimte speelbaar d.m.v. de universele decors en materialen. De show is voor elk feest en thema inzetbaar, omdat onze teksten niet op band staan. Improvisatie is een sterk punt. Dus ook een speciale show met Moederdag, Vaderdag, Pasen, Sinterklaas, Kerst behoort tot de mogelijkheden.

U krijgt van ons bij boeking van het kindertheater zonder extra kosten:
Belichting – Geluidsinstallatie – Decors – Affiches – bij buiten show Podiumwagen + 40 kinderstoeltjes. Kleurplaat voor alle aanwezige kinderen. Als zij deze kleuren en opsturen, krijgen ze op hun verjaardag een verrassing thuisgestuurd.

Ook op uw bedrijf, camping, schoolplein, winkelcentrum, straatfeest, kindervakantiewerk sportvereniging, en braderie, wordt het met Ton Laros Entertainment een feest voor jong en oud.

verzorgd€750
Klik voor meer informatie

De prijs is excl 9% btw. en transport.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie 4-12 jaar