Klein springkussen

Klein springkussen huren

Een klein springkussen huren dat op de oprit of in de tuin past is soms even zoeken. Dit kleinere springkussen is de ideale maat om thuis te plaatsen; groot genoeg voor echt springplezier, klein genoeg zodat het ook past. Perfect voor een kinderfeestje bij u thuis.

Voorzien van zon- en regendak bent u behoed tegen alle weersomstandigheden. Eventuele doorgangen richting straat kunnen afgezet worden met ons eigen kindvriendelijke hekwerk, dan is de veiligheid helemaal gewaarborgd.

Wilt u graag een springkussen wat een maatje groter is? Kijk dan even bij de andere springkussens.

Bezorgd€95
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op. De begeleiding en het toezicht tijdens de draaiuren dient u zelf te verzorgen. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen). Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€220
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 4x4x3,5
Stroomvoorziening 1x 10 ampère 220 Volt
Capaciteit 8-10 kinderen
Leeftijdsindicatie tot 8 jaar