Klimtoren huren

15 meter hoge Gorilla Climb!

De hoogste opblaasbare klimtoren van Europa, mogelijk zelfs van de wereld! Met deze mega Gorilla Climb kunnen de kids op hoog niveau avonturen beleven. Ook voor volwassenen is deze opblaasbare klimboom een pittige uitdaging. Behalve het formaat is ook het design uniek. De vorm van een exotische palmboom met daarin een reusachtige gorilla, is een spectaculaire verschijning voor elk evenement!

Elke klimmer wordt gezekerd met ons automatisch afdaalsysteem voor een gecontroleerde afdaling. Voor de ervaren klimmer is abseilen ook een mogelijkheid! De klimtoren is 15 meter hoog en voorzien van schitterende decoratie en zodoende dus een echte eyecatcher. Deze mega grote, stoere attractie is dé kroon op uw evenement.

Wilt u nóg een eyecatcher? Onze Jungle bootcamp springt ook écht in het oog!

verzorgd€1695
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 1,25 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 100,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein Diameter x Hoogte 25x15 meter
Stroomvoorziening 3 x 16 ampère 220 Volt
Capaciteit 3 klimwanden
Leeftijdsindicatie alle leeftijden
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden Zekeren gaat met klimgordels en automatische afdalingssystemen.