Klimtoren huren

15 meter hoge Gorilla Climb!

De hoogste opblaasbare klimtoren van Europa, mogelijk zelfs van de wereld! Met deze mega Gorilla Climb kunnen de kids op hoog niveau avonturen beleven. Ook voor volwassenen is deze opblaasbare klimboom een pittige uitdaging. Behalve het formaat is ook het design uniek. De vorm van een exotische palmboom met daarin een reusachtige gorilla, is een spectaculaire verschijning voor elk evenement!

Elke klimmer wordt gezekerd met ons automatisch afdaalsysteem voor een gecontroleerde afdaling. Voor de ervaren klimmer is abseilen ook een mogelijkheid! De klimtoren is 15 meter hoog en voorzien van schitterende decoratie en zodoende dus een echte eyecatcher. Deze mega grote, stoere attractie is dé kroon op uw evenement.

Wilt u nóg een eyecatcher? Onze Jungle bootcamp springt ook écht in het oog!


Nieuwe Website!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij al onze attracties ondergebracht op een nieuwe website – www.attractiewinkel.nl. Hier vindt u altijd het meest complete overzicht van attracties met de meest recente prijsinformatie, uitgebreide productinformatie en nieuw beeldmateriaal. 

Wilt u deze gave klimtoren of een andere toffe attractie huren, ga dan snel naar www.attractiewinkel.nl!

verzorgd€1695
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 1,25 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 100,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein Diameter x Hoogte 25x15 meter
Stroomvoorziening 3x 220V/16A
Capaciteit 3 klimwanden
Leeftijdsindicatie alle leeftijden
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden Kosten klimtoren € 1695,00 voor 4 of 5 uur aaneengesloten, afhankelijk van datum. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km. excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. Zekeren gaat met klimgordels en automatische afdalingssystemen.