Opblaasbare Kroon

Grote opblaasbare Kroon Goud / Geel

Een grote opblaasbare Kroon voor bij de Koningsspelen. Als hij opgehangen wordt, is hij al van verre te zien. Uiteraard kan hij ook gewoon op de grond geplaatst worden zodat de bezoekers/deelnemers er van kunnen genieten. We hebben 2 verschillende opblaasbare kronen in ons assortiment; een gouden kroon en een gele kroon. Beide kronen zijn zwart aan de achterkant en kunnen zowel op de grond geplaatst worden als opgehangen worden.

De maten van de kronen zijn 5 meter breed, 3,3 meter hoog en 0.6 meter diep.

De opblaasbare kroon is ook leuk te combineren met oranje of rood-wit-blauwe ballonpilaren. Ook een ballonboog maakt het tot een extra vrolijk geheel.

Bezorgd€125 (vanafprijs)
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? U kunt deze laten bezorgen tegen kilometervergoeding of afhalen. Let op, de kroon wordt bij deze optie niet geplaatst. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€175 (vanafprijs)
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Let op, eventuele montagekosten bij ophangen zitten niet in de prijs inbegrepen. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Stroomvoorziening 220V 16A
Bijzonderheden Zowel op te hangen als staand te gebruiken. Kosten opblaasbare spin: Bezorgd: € 125,00 Verzorgd: € 175,00 (bezorging en plaatsen staand) Prijzen zijn excl. btw en kosten voor het hangend plaatsen van de kroon. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.