Opblaasbare spin

Grote, enge, opblaasbare spin voor Halloween!

Bent u bang van spinnen? Blijf dan maar uit de buurt van dit enorme exemplaar! Deze mega grote zwarte opblaasbare spin is een uitstekende Halloween decoratie.

De spin kan op verschillende manieren gebruikt worden. Hij kan opgehangen worden waardoor hij een echte eyecatcher wordt die van verre te zien is. Ook is hij op het dak van een bedrijf/huis te plaatsen zodat het net lijkt of hij naar beneden komt klimmen. Uitgelicht en met een rookmachine erbij natuurlijk nóg spectaculairder. Ook liggend is deze opblaasbare spin ontzettend geschikt als decoratie.

Kijk dus maar uit dat dit monster met zijn 8 poten u niet te pakken krijgt en meesleept naar zijn web!

Bezorgd€125 (vanafprijs)
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? U kunt deze laten bezorgen tegen kilometervergoeding of afhalen. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€175 (vanafprijs)
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein 5 x 5 meter
Stroomvoorziening 220V
Bijzonderheden Zowel op te hangen als liggend te gebruiken. Kosten opblaasbare spin: Bezorgd: € 125,00 Verzorgd: € 175,00 (bezorging en plaatsen liggend) Prijzen zijn excl. btw en kosten voor het hangend plaatsen van de spin. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.