Informatie Oranjemarkt

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, zal ook dit jaar weer de Oranjemarkt van Etten-Leur plaatsvinden. De traditionele inschrijfavond in de Nieuwe Nobelaer komt te vervallen, vanaf dit jaar vinden de inschrijvingen digitaal plaats.

Inschrijvingen  Oranjemarkt zijn gestart op donderdag 22 februari 2018
Deelnemers kunnen via de website www.artolaros.nl/oranjemarkt inschrijven voor een kraam of grondplaats. U kunt dan wel alvast de plattegronden bekijken uiteraard en alle overige informatie nalezen. Bewoners van het marktterrein hebben voor deze datum al de gelegenheid gehad om de kraam of grondplaats voor hun huis te reserveren. Verder is het niet mogelijk om al kramen te reserveren vóór 22 februari 2018.

Kosten
De kosten voor de kramen en grondplaatsen zijn hetzelfde als voorgaande jaren;
Kraam € 45,00 incl. BTW
Grondplaats € 15,00 incl. BTW

Deze prijzen zijn exclusief service- en administratiekosten à € 1,00 per kraam of grondplaats, deze worden in rekening gebracht door Eventix, de beheerder van de ticketshop. De betaling van de kramen verloopt ook online, u betaalt bij het reserveren direct via iDeal. Per persoon kunnen maximaal drie kramen en/of grondplaatsen gereserveerd worden. De markt is uitsluitend bedoeld voor particulieren en verkoop van tweedehandsspullen.

Hoe werkt het online reserveren van een kraam?

  • Ga naar de website www.artolaros.nl/oranjemarkt en kies “inschrijven”
  • U ziet hier de plattegrond van het gehele marktterrein, de rode vakjes (kramen) en groene vakjes (grondplaatsen) zijn beschikbaar om te reserveren. Kies hier de kraam en/of grondplaats van uw keuze (maximaal 3 per persoon). De door u gekozen kramen zijn (na betaling) niet meer te reserveren door iemand anders.
  • U betaalt direct online via iDeal
  • U ontvangt een bevestiging van Eventix met hierop uw plaatsnummers.
  • Een week voor aanvang van de Oranjemarkt ontvangt u van de organisatie nog een informatie e-mail met o.a. uw kraam- en/of grondplaatsnummer, de aanrijdroutes, etc.


Kinderplein
Het Kinderplein is ook dit jaar op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is gratis en ook inschrijven is niet nodig. Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tot 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, en voor de verkoop van tweedehands kinderspullen.

Commerciële verkoop
Voor commerciële verkoop is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven hiervoor kan uitsluitend per e-mail via oranjemarktettenleur@hotmail.com. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden. Ongeoorloofde commerciële verkoop wordt direct beboet door de organisatie i.s.m. de  dienstdoende Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de Gemeente Etten-Leur.

Vragen kunt u sturen naar oranjemarktettenleur@hotmail.com.

 

Stroomvoorziening niet aanwezig