Informatie Oranjemarkt

Op Koningsdag, maandag 27 april 2020, zal ook dit jaar weer de Oranjemarkt van Etten-Leur plaatsvinden. Net als vorig jaar, zullen ook dit jaar de inschrijvingen digitaal verlopen.

Inschrijvingen  Oranjemarkt starten op donderdag 13 februari 2020

Deelnemers kunnen via de website www.artolaros.nl inschrijven voor een kraam of grondplaats. Op de pagina waar u op ‘informatie Oranjemarkt’ heeft geklikt, komt een extra tegel waarom zal staan ‘inschrijven Oranjemarkt’. Via deze link kunt u kramen en grondplaatsen reserveren.Vóór 13 februari is het al wel mogelijk de overige informatie na te lezen en alvast de plattegronden te bekijken. Bewoners van het marktterrein hebben de mogelijkheid om op 12 februari de kraam of grondplaats voor hun huis te reserveren. Zij ontvangen hiervoor een code, net als vorig jaar. Verder is het niet mogelijk om al kramen te reserveren vóór 13 februari 2020.

 

Hoe werkt het online reserveren van een kraam?

  • Ga naar de website www.artolaros.nl, kies de categorie ‘markten’ rechts boven op de pagina en kies ‘inschrijven Oranjemarkt’. U komt nu op de pagina waar de inschrijftool zich bevindt.
  • U ziet hier de plattegrond van het gehele marktterrein, de rode vakjes (kramen) en groene vakjes (grondplaatsen) zijn beschikbaar om te reserveren. Kies hier de kraam en/of grondplaats van uw keuze (maximaal 3 per persoon). De door u gekozen kramen zijn (na betaling) niet meer te reserveren door iemand anders. Als u enkel kramen/grondplaatsen reserveert (en niet betaald), blijven deze maar beperkt in uw winkelmandje. U kunt dus geen kramen/grondplaatsen reserveren en op een later tijdstip de betaling verrichten!
  • U betaalt direct online via iDeal
  • U ontvangt een bevestiging van Eventix met hierop uw plaatsnummers.
  • Een week voor aanvang van de Oranjemarkt ontvangt u van de organisatie nog een informatie e-mail met o.a. uw kraam- en/of grondplaatsnummer, de aanrijdroutes, etc.


Kinderplein
Het Kinderplein is ook dit jaar op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is gratis en ook inschrijven is niet nodig. Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tot 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, en voor de verkoop van enkel tweedehands kinderspullen. Uiteraard zijn zaken als optreden met een muziekinstrument of zelfgebakken koekjes (door kinderen) verkopen, ook geen probleem.

Commerciële verkoop
Voor commerciële verkoop is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven hiervoor kan uitsluitend per e-mail via yvette@artolaros.nl. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden. Ongeoorloofde commerciële verkoop wordt direct beboet door de organisatie i.s.m. de  dienstdoende Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de Gemeente Etten-Leur. Ook de branche food werkt uitsluitend op verpachting. Hiervoor kunt u ook contact opnemen via onderstaand e-mailadres.

Vragen kunt u sturen naar yvette@artolaros.nl.

 

Stroomvoorziening niet aanwezig