Oranjemarkt Etten-Leur

UPDATE 26-04-2017: De inschrijving van de Oranjemarkt is gesloten. De kramen en grondplaatsen zijn middels een inschrijving uitgegeven. Het is niet meer toegestaan om in Etten-Leur zelf een grondplaats te zoeken. Mocht u volgend jaar door ons op de hoogte gebracht willen worden van de start van de inschrijvingen, dan kunt u dat per mail aangeven op oranjemarktettenleur@hotmail.com.

Deelnemers hebben een inschrijfbewijs ontvangen en inmiddels een e-mail met informatie over de Oranjemarkt. Het inschrijfbewijs heeft u nodig om op het terrein te komen met uw verkoopwaar.

De kinderplaatsen worden donderdag 27 april vanaf 7 uur uitgegeven. Op het Raadhuisplein kunnen kinderen en hun begeleidende ouders zich melden bij de organisatie van de Oranjemarkt.
Bij de ingang van het winkelcentrum bij Kaatje Jans worden de 50 plaatsen in het winkelcentrum door Wereldhave uitgegeven. Voor vragen omtrent de plaatsen binnen kunt u daarom terecht bij Wereldhave. De kinderplekken zijn niet bereikbaar per auto i.v.m. de veiligheid.

 

Informatie Oranjemarkt Etten-Leur

Op Koningsdag, donderdag 27 april,  zal ook dit jaar weer de Oranjemarkt van Etten-Leur plaatsvinden. Deelnemers kunnen vanaf 6.00 uur het marktterrein betreden met hun inschrijfbewijs. Deelnemers mogen met hun auto het terrein op, maar dienen het terrein omstreeks 8.30 uur autovrij te maken. Vanaf 9.00 uur is de markt officieel geopend en kunnen bezoekers allerhande tweedehands snuisterijen bij elkaar shoppen. Het marktterrein beslaat de Oude Bredaseweg en de Markt. Houdt u er rekening mee dat vanaf vorig jaar, zowel de kramen als de grondplaatsen enkel middels een voorinschrijving gereserveerd konden worden. Er kan daarom niet meer ’s nachts een eigen plekje gecreëerd worden.

Kinderplein
Voor de kinderen wordt het kosteloze Kinderplein op het Raadhuisplein wederom ingericht. Dit jaar zijn er tevens 50 kinderplaatsen in het overdekte winkelcentrum. Vanaf 7.00 uur kunnen kinderen zich ofwel bij het Raadhuisplein ofwel bij de ingang bij Kaatje Jans (Bisschopsmolenstraat) bij het overdekte winkelcentrum aanmelden.

Voorwaarden Kinderplein en overdekte winkelcentrum:
– De plaatsen op het Kinderplein kunnen niet vooraf gereserveerd worden.
– Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, dus tot ongeveer 13 jaar. Uiteraard mogen ouders hun kinderen begeleiden.
– Op het Kinderplein mogen enkel kind-gerelateerde producten verkocht worden (speelgoed, boeken, kleding, kinderstoeltjes, autostoeltjes, etc.).
– Tussen de terrassen op het Raadhuisplein en het Kinderplein is een calamiteitenroute ingericht. Deze dient te allen tijde vrij te blijven van verkopers met hun verkoopspulletjes, in deze loper mag daarom niemand zijn kleedje wegleggen om te gaan verkopen. Deze ruimte is afgezet met hekken.
– In het overdekte winkelcentrum dienen winkelingangen en nooduitgangen te allen tijde vrijgelaten te worden.
– De markt op het Kinderplein begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Deelnemers mogen binnen deze tijden zelf kiezen wanneer ze willen starten met verkopen en wanneer ze weer willen stoppen.
– Na afloop van de markt moeten alle restproducten en afval meegenomen te worden. Eventueel bruikbare spullen kunnen bij Stichting Inzameling Litouwen ingeleverd worden. Zij staan voor de Lambertuskerk en bij de Van Kuijkflat.

Stroomvoorziening niet aanwezig