Paasworkshop

Kinderworkshops met Pasen

Een kinderworkshop met Pasen is altijd een schot in de roos. Deze Paasworkshop is zowel indoor als outdoor uit te voeren en ook de vorm kan variëren. Het is dan ook vrijwel overal mogelijk! De Paasworkshops zijn gedeeltelijk door u zelf samen te stellen, dus voor ieder wat wils. Aan een kinderworkshop kunnen ongeveer 25 kinderen tegelijk deelnemen. Een voorbeeldpakket van een Paas kinderworkshop voor buiten:

  • activiteit paaseieren schilderen
  • stokkenvangspel waar een Paas prijs gewonnen kan worden
  • schminken
  • paashaas die paaseitjes uitdeelt
  • ballonnen uitdelen
  • Paas snoepjes op de workshop tafels

Natuurlijk is ook de overdekte workshop kraam bij dit pakket bij de prijs inbegrepen.

Voor een paas workshop binnen kunnen we gebruik maken van een leegstaande winkel. Als er ruimte genoeg is kan ook onze workshop stand opgezet worden. Overige activiteiten zijn paasmandjes knutselen of paaseieren zoeken, op de foto met de Paashaas, zingende Paashazen, een paas kindertrein, een springkussen en nog veel meer!

Wilt u de mogelijkheden voor uw locatie bespreken, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

verzorgd€950
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Workshop Pasen Verzorgd: € 950,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 uur aaneengesloten). De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.