Personeelsfeest

Onvergetelijk personeelsfeest op uw bedrijf!

Er is áltijd reden voor een personeelsfeest! Beleeft uw bedrijf een jubileum dit jaar of komend jaar? Heeft u een nieuwe grote klant binnengehaald? Zijn alle doelen van afgelopen jaar behaald omdat uw medewerkers zich van hun beste kant hebben laten zien? Dat is allemaal reden genoeg om een leuk bedrijfsfeest te organiseren! Een verdiend personeelsfeest om alle harde werkers te bedanken. Of een bedrijfsfeest voor uw klanten als bedankje voor het vertrouwen in het afgelopen jaar/jaren.  Wij organiseren het uiterst professioneel voor u. Van gezellig kleurrijk tot stijlvol zwart, met zitgelegenheid voor iedereen tot chique statafels. Met een klein achtergrondmuziekje of een live optreden, het is allemaal mogelijk.

Als u de bedrijfsopening of heropening een extra boost wilt geven zodat niemand u vergeet, laat ons dan de verzorging van het gehele bedrijfsfeest organiseren. Wij zijn gespecialiseerd in aankleding van de bedrijfslocatie: het verzorgen van meubilair, regelen van licht en geluid, artiesten of DJ, catering. Kortom, het gehele feest! Een feest georganiseerd door Arto Laros Entertainment is een feest waar nog lang over nagepraat wordt!

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. 

Wij organiseren personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, familiedagen (tip), avondfeesten en nog meer soorten feesten. Ook een feestelijke uitreiking van bijvoorbeeld de kerstpakketten kunnen wij verzorgen.

Maak het extra gezellig met vrolijke ballondecoraties zoals een ballonboog of ballonpilaren. Deze zijn te leveren in uw bedrijfskleuren.

verzorgd€op aanvraag
Klik voor meer informatie

Geen informatie beschikbaar

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten van een personeelsfeest is op aanvraag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.