Podiumwagen

Podiumwagen, mobiel en flexibel!

Een podiumwagen is een perfecte manier om een groter publiek te laten meegenieten van een presentatie. Of het nu gaat om een artiest, een band, een prijsuitreiking, een spelshow, een productpresentatie: het bereikt een groter publiek als u het vanaf een podiumwagen presenteert.

De podiumwagens van Arto Laros Entertainment zijn wat kleiner dan de gemiddelde wagens en daardoor uiterst mobiel en flexibel. Eventueel kunt u het podium uitbreiden met een voorzetpodium of met een lange catwalk. De vorm van het voorzetpodium is aanpasbaar aan de situatie en ook de hoogte is verstelbaar.

Door de mobiliteit van de podium wagen heeft deze al op veel verschillende locaties gezorgd voor veel vertier. Mocht u twijfelen of de wagen bij u ook past, neem dan vrijblijvend contact op.

Bezorgd€350
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op. De begeleiding tijdens de draaiuren dient u zelf te verzorgen. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Voorzetpodium:
Extra kosten € 100,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein 25 m2
Stroomvoorziening 1x 16 ampère 220 Volt
Opbouwtijd 30 minuten
Gewicht 1500 kg
Bijzonderheden Vloeroppervlak podiumwagen ca.15 M2
Vloeroppervlak podiumwagen + voorzetpodium ca. 25 M2