Poffertjes

Verse poffertjes om te smullen!

Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht. Overheerlijke poffertjes worden volgens Oud-Hollands recept, vers voor u bereid door onze professionele poffertjesbakker. Grote porties voor de grote honger en kleine porties voor de kleine gasten en de kleine honger. Uiteraard is er een uitgebreide allergenenlijst beschikbaar voor de bezoekers/gasten met allergieën.

Deze mooie poffertjeskraam huren veel organisatoren van bedrijfsfeesten en familiedagen, want een lekkere zoete snack tussendoor wordt altijd op prijs gesteld!

Door de grootte van de poffertjes bakplaat kan de poffertjesbakker in razend tempo de porties met poffertjes bereiden voor de hongerige klanten. Lekker met poedersuiker, eventueel een klontje boter en uiteraard een vrolijk vlaggetje! Wie kan dat nu weerstaan?

U kunt de poffertjeskraam buiten plaatsen op een evenement, maar in grotere ruimten is het voor binnen ook geen probleem. Is de ruimte waar de poffertjes gebakken moeten worden wat kleiner, zorg dan voor een goede ventilatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op uw evenement of feest.

verzorgd€595
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein standaard kraam LxBxH 3x4x3 meter
Stroomvoorziening 2x 16 ampère 220 Volt
Capaciteit flexibel, naar vraag aanpasbaar
Leeftijdsindicatie alle leeftijden
Bijzonderheden Draaiuren: 5 aaneengesloten uren