Poffertjes

Verse poffertjes om te smullen!

Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht. Overheerlijke poffertjes worden vers voor u bereid door onze professionele poffertjesbakker. En dat volgens Oud-Hollands recept! Grote porties voor de grote honger. Kleine porties voor de kleine gasten en de kleine honger. Ook is er een uitgebreide allergenenlijst beschikbaar voor de bezoekers/gasten met allergieën.

Deze mooie poffertjeskraam huren veel organisatoren van bedrijfsfeesten en familiedagen, want een lekkere zoete snack tussendoor is altijd lekker!

Door de grootte van de poffertjesbakplaat kan de bakker in razend tempo de porties met poffertjes bereiden. de hongerige klanten hoeven niet lang te wachten. Lekker met poedersuiker, eventueel een klontje boter en uiteraard een vrolijk vlaggetje! Wie kan dat nu weerstaan?

U kunt de poffertjeskraam buiten plaatsen. Hij is al overdekt dus daar hoeft u niet voor te zorgen. Binnen kan natuurlijk ook. Vooral als de ruimte wat groter is (hal of zaal). Is de ruimte waar gebakken moet worden wat kleiner, zorg dan voor een goede ventilatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op uw evenement of feest.

De poffertjes kunnen ook gemaakt worden in verschillende kleuren. Kijk hiervoor op de pagina van de gekleurde poffertjes.

verzorgd€695
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein standaard kraam LxBxH 3x4x3 meter
Stroomvoorziening 2x 220V / 16A
Capaciteit flexibel, naar vraag aanpasbaar
Leeftijdsindicatie alle leeftijden
Bijzonderheden Kosten poffertjes € 695,00 Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.