Schminken

Als wat zal ik jou schminken?

Leuk en een succes op elk kinderfeestje, feest of evenement is het schminken. In onze schminkstand worden kinderen omgetoverd tot wat ze maar willen zijn. Draken, heksen, prinses Elsa, een monster, een robot, het is gewoon te veel om op te noemen! Ook zijn er diverse mogelijkheden voor grimeren.

Onze huidvriendelijke schmink op waterbasis is PH neutraal en snel afwasbaar met water. Voor de professionele look leveren wij er een exclusieve, verlichte spiegeltent bij en hebben wij een groot aanbod aan extra accessoires om de omgetoverde kinderen er nog extra leuk bij uit te dossen.

Het schminken is ook goed te combineren met airbrush!

verzorgd€350
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein (LxBxH) 4x3x2,6 meter
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Bijzonderheden Kosten Schminken voor 4 of 5 uur aaneengesloten, afhankelijk van datum. 1 persoon € 350,00 2 personen € 650,00 Schminken en airbrush € 650,00 De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.