Schoolreisje op School

Een fantastisch alternatief voor een schoolreisje!

Het ‘Schoolreisje op School’ is een uniek concept dat het plezier van een schoolreisje evenaart of zelfs overtreft, zonder dat de schoolkinderen het schoolterrein hoeven te verlaten.

Bij het ‘Schoolreisje op School’ wordt het beschikbare terrein (schoolplein, eventuele sportvelden, gymzaal, etc.) helemaal vol gezet met de allerleukste attracties voor de gehele basisschoolleeftijd.  Door een mooie balans te maken in attracties is er genoeg te doen voor zowel de oudere kinderen als voor de jongere kinderen en hebben alle kinderen een fantastische dag.

Het dagprogramma is desgewenst te splitsen in een dagdeel met kinderattracties en een dagdeel waarbij de gehele school tegelijk geniet van een interactieve kindershow vol met actie, buikspreken, zingen, dansen, goochelen en parodie. Uiteraard kan, bij de grotere scholen of bij samenwerkingen tussen scholen, de groep schoolkinderen ook in 2 verschillende groepen verdeeld worden waarbij de groepen na de middag wisselen van activiteit.

Het ‘Schoolreisje op School’ brengt vele voordelen met zich mee! Geen dure busreizen, geen toestemmingsformulieren, geen intensieve voorbereiding vanuit school zijn enkele voorbeelden. Daarvoor in de plaats hebben de schoolkinderen een onvergetelijk dagje vol plezier wat een bezoek aan een attractiepark gegarandeerd evenaart!

Het ‘Schoolreisje op School’-pakket is volledig aan te passen aan de school; rekening houdend met leerling-capaciteit, beschikbare ruimte, budget, leeftijden en in bepaalde mate zelf aan weersomstandigheden.

Uitgebreide informatie, voorbeelden en prijsindicaties vindt u in onze flyer via de link hieronder:

FLYER SCHOOLREISJE OP SCHOOL

Leeftijdsindicatie 4-15 jaar
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden prijs op aanvraag