Sinterklaasshow

Sinterklaasshow met Pieten!

Een geweldige, interactieve Sinterklaasshow! Een mooi decor in Sinterklaasthema en als publiek natuurlijk een heleboel als Piet verklede kinderen. Dat is hoe het eruit ziet bij de kindershow met Sinterklaas. De Sinterklaasshow kan op verschillende manieren ingevuld worden. Met of zonder het verwelkomen van de Sint aan het einde en met of zonder het uitreiken van de cadeautjes. En aangezien wij de agenda van Sinterklaas beheren, kunt u de goedheiligman er bij ons ook gelijk bij boeken.

Het thema Sinterklaas / 5 december is de leidraad door de show en wordt doorgevoerd in de vele shownummers.  Op deze manier heet Ton met zijn grote Sinterklaasshow ieder jaar met succes de goede Sint welkom op basisscholen, winkelcentra en bedrijfsfeesten.

Mocht u ook graag willen dat de locatie van de Sinterklaasshow extra feestelijk aangekleed wordt voor de ontvangst van Sint en zijn Pieten, dan kunnen wij de ruimte voorzien van prachtige, kleurrijke ballonpilaren in de vorm van Sinterklaas en zwarte Piet. Klik hier voor deze thema ballonpilaren.

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

De prijs is excl 9% btw. en reiskosten van € 0,75 per gereden km. (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen. Bij deze prijs zitten Sinterklaas en zijn pieten niet inbegrepen. Wilt u een show inclusief sinterklaas en pieten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Op offertelijst geplaatst

Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Leeftijdsindicatie basisschool leeftijd
Bijzonderheden Kosten Sinterklaasshow Show: € 795,00 voor 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten Dagprogramma: € 895,00 De getoonde prijzen zijn exclusief 9% BTW en transportkosten van € 0,75 per gereden km (excl. BTW). Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De Sinterklaasshow kan met of zonder Sinterklaas en/of Pieten. U kunt tijdens deze show ook cadeautjes uitreiken of een prijswinnaar bekendmaken.