Skytubes

Skytubes in allerlei kleuren!

Skytubes zijn niet meer weg te denken als eyecatchers bij een (bedrijfs)feest. Al van verre is de feestlocatie te zien door de tubes die boven alles uitflapperen. Een enkele bij de ingang of een hele rij als aankleding van de buitenlocatie bij uw pand, het kan allemaal. Ook bij buitenevenementen zijn de skytubes een leuke aanwinst. Ze zijn makkelijk en snel te plaatsen. Er is weinig nodig om een tube neer te kunnen zetten, enkel een vlakke ondergrond en een stroomaansluiting. Al van verre zien bezoekers waar ze moeten wezen.

Alle kleuren zijn beschikbaar en u kunt ook kleurcombinaties maken. Heeft uw bedrijf, stichting, vereniging of school een logo met een vaste kleursamenstelling? Dan kunt u een skytube in al deze kleuren wegzetten. Eventueel ook goed te combineren met ballonpilaren, ballonbogen of andere ballondecoratie in dezelfde kleuren.

Mocht uw evenement (deels) plaatsvinden in de avond wanneer het donker is, dan kunt u uiteraard de skytube van verlichting voorzien. Kijk daarvoor op de pagina van onze verlichte skytubes. De tubes worden van onder af uitgelicht voor een spetterend effect.

Bezorgd€55
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw opblaasfiguur, bouwen deze op. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. U dient zelf zorg te dragen voor het toezicht tijdens de huurperiode. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten skytubes € 55,00 excl. btw. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.