Smoothiebar

Smoothiebar, een gezonde traktatie met lekker vers fruit

Gele smoothies, groene smoothies, roze smoothies, allemaal zijn ze even lekker en gezond. In onze kleurrijke smoothiebar worden de lekkerste smoothies vers voor u bereid met vers fruit en groente. Ze worden direct uitgeserveerd aan de bezoekers van uw evenement of feest. Deze traktatie is voor de verandering eens een gezonde traktatie en daarbij ontzettend lekker van smaak en vrolijk van kleur. Aardbeien, appels, bananen, sinaasappels, frambozen, watermeloen, ananas, alle vruchten komen voorbij in deze smoothiebar. Heeft u een allergie of intolerantie? Ook daar kunnen de smoothies vaak op aangepast worden.

Wat omvat de smoothiebar? De smoothiebar omvat een bar met roestvrijstalen blad. Deze bar wordt leuk aangekleed met vers fruit en dient verder als werkruimte voor de ‘smoothiekoks’. Op de bar bevinden zich ook de drie smoothiemachines waarin de smoothies vers bereid worden. Naast de bar staan klapborden waarop de beschikbare soorten smoothies aangegeven staan. Achter de bar staat een koelkast om de gekoelde producten lekker en mooi te houden.
De stand kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bij plaatsing buiten wordt over de bar een chique tent geplaatst zodat het fruit en de smoothies niet in de zon staan. Twee dames bereiden de vruchtensmoothies ter plaatse met onze smoothie machines en de verse ingrediënten. Daarna worden deze opgeleukt met een mooie en smaakvolle garnering en worden ze direct uitgeserveerd. Verser kan dus niet!

verzorgd€895
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn inclusief vers fruit voor de smoothies exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Begeleiding inclusief 2 begeleiders
Bijzonderheden Kosten Smoothiebar Verzorgd: € 850,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 uur aaneengesloten). De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.