Sneeuwpop springkussen

Een Sneeuwpop springkussen maakt het winter wonderland compleet!

Dit winter sneeuwpop springkussen is uniek in Nederland. De grote sneeuwpop is al van verre te zien en nodigt alle kinderen uit om te komen springen. Een geweldige aanvulling op iedere Kerstmarkt en Winterfair. Het winter springkussen huren is zelfs bij extreem koud weer goed mogelijk aangezien het overdekt is, waardoor het prima omstandigheden creëert voor de kinderen. De afzetting rond het winter springkussen krijgt een extra winters karakter door de sneeuwvlokken die eraan bevestigd worden en in geval van een avond Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel kan het Kerstspringkussen ook mooi uitgelicht worden!

Organiseert u een winter evenement zonder kinderen? Geen probleem, de sneeuwpop kan ook prima dienen als decoratie of eyecatcher / blikvanger voor een winter wonderland.

Organiseert u een groter kerstevenement? Kijk ook eens bij de Kersttrein, Warme Chocolademelk, Kerstdames of Kerstworkshop. Met het Rad van Fortuin kunt u zelfs een complete prijzenslag voor Kerst huren. Dit alles kan fantastisch opgesierd worden met de ballondecoraties kerstman en kerstboom.

Werkterrein (LxBxH) 6x6x7 meter
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Capaciteit 15 kinderen
Leeftijdsindicatie tot 10 jaar
Bijzonderheden Kosten Sneeuwpop springkussen

Bezorgd: € 195,00 (bezorgen en opbouwen)
Verzorgd: € 320,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 uur aaneengesloten)

De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.