Speelpark

Urenlang speelplezier voor de kleinere kinderen in het Speelpark!

Het Speelpark bestaat uit een aantal attracties voor de kleinere kinderen bij elkaar. Het bestaat uit een springkussen in de vorm van paarden met een huifkar als aanhangwagen. Er is een klim en klauter kussen met een glijbaan. Ook is er een speelhuisje met grote bouwblokken en grote blokken om te stapelen. Verder zijn er een heleboel traptracktoren en andere (vracht)auto’s met aanhangwagens. Geheid een groot succes bij de kinderen van 0 tot 6 jaar. Springen, klimmen, glijden, bouwen en rondrijden op allerlei soorten trapwagens!

Het speelpark wordt veilig afgezet met onze kindvriendelijke hekjes. Er is tevens een duidelijk aangegeven ingang en uitgang. Op die manier kunnen de kinderen veilig binnen de hekken spelen en hoeven de ouders niet bang te zijn dat hun kleine spruit er vandoor gaat.

Bent u op zoek naar een Schoolreisje op School of de invulling van de juffendag voor de peuter- of kleuterleeftijd? De combinatie met de draaimolen maakt het feest helemaal compleet. Deze twee attracties zijn samen uitermate geschikt om meerdere kleuterklassen tegelijk een fantastische dag te bezorgen. Dit komt door het uitgebreide aanbod van het speelpark en de grote hoeveelheden kinderen die tegelijk in de draaimolen kunnen!

Wilt u dit speelpark huren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de wensenlijst of neem contact op via het contactformulier!

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie 0 tot 6 jaar
Bijzonderheden Kosten Speelpark € 795,00 Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.