Speelpark

Urenlang speelplezier voor de kleinere kinderen in het Speelpark!

Het Speelpark bestaat uit een aantal attracties voor de kleinere kinderen bij elkaar. Het omvat een springkussen in de vorm van paarden met een huifkar als aanhangwagen, een klim en klauter kussen met een glijbaan, een speelhuisje met grote bouwblokken en grote blokken om te stapelen en een heleboel traptractoren en andere (vracht)auto’s met aanhangwagens. Geheid een groot succes bij de kinderen van 0 tot 6 jaar. Springen, klimmen, glijden, bouwen en rondrijden op allerlei soorten trapwagens!

Het speelpark wordt veilig afgezet met onze kindvriendelijke hekjes en heeft een duidelijk aangegeven ingang / uitgang. Op die manier kunnen de kinderen veilig binnen de hekken spelen en hoeven de ouders niet bang te zijn dat hun kleine spruit er vandoor gaat.

Bent u op zoek naar een Schoolreisje op School of de invulling van de juffendag voor de peuter of kleuter leeftijd? De combinatie met de draaimolen maakt het feest helemaal compleet. Door het uitgebreide aanbod van het speelpark en de grote hoeveelheden kinderen die tegelijk in de draaimolen kunnen, zijn deze twee attracties geschikt om meerdere kleuterklassen tegelijk een fantastische dag te bezorgen!

Wilt u dit speelpark huren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de wensenlijst of neem contact op via het contactformulier!

verzorgd€750
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd (5 uur aaneengesloten), breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Leeftijdsindicatie 0 tot 6 jaar