Spelshow

Echte spelshow speciaal voor kinderen!

De meest interactieve kindershow van Nederland! Bij deze kindervoorstelling worden de deelnemers uit het publiek gekozen en naar voren geroepen. Zij mogen, net als deelnemers in een spelshow voor volwassenen, een gooi doen naar de winst. Uiteraard zijn de spellen uit deze kinderspelshow afgestemd op de leeftijd, evenals de leuke prijzen die er te winnen zijn. En ook de verliezers gaan niet met lege handen naar huis!

Wie vangt de meeste stokken bij het stokkenvangspel? Wie maakt de meeste setjes compleet bij het reuzen memoriespel? En wie laat het snelste zijn ballon klappen door hem groot, groter, grootst op te blazen op een wel héél speciale manier? Deze vragen kunt u beantwoorden na de unieke spelshow van Ton Laros!

Mocht u op zoek zijn naar een spelshow voor volwassenen, neem dan zeker eens een kijkje bij onze casinoshow of rad van fortuin show!

verzorgd€795
Klik voor meer informatie

Kosten spelshow voor kinderen zijn € 795,00. De prijs is excl 9% btw. en reiskosten van € 0,75 per gereden km (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.

Op offertelijst geplaatst

Stroomvoorziening 1x 220v / 16A
Leeftijdsindicatie 4 tot 12 jaar
Bijzonderheden Kosten spelshow voor kinderen zijn € 795,00. De prijs is excl 9% btw en reiskosten van € 0,75 per gereden km (de afstand wordt berekend als twee maal de afstand van ons bedrijf tot uw locatie). De prijs is inclusief een aantal te winnen kinderprijzen.