Springkussen paars

springkussen paars

Het springkussen paars is door zijn afmetingen een ideaal maatje voor de tuinen met nét iets meer ruimte. Dat betekent uiteraard ook meer springplezier. Met zijn vrolijke kleuren maakt dit springkussen het feest toch nét een stukje leuker.

Bezorgd€115
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op. De begeleiding en het toezicht tijdens de draaiuren dient u zelf te verzorgen. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

verzorgd€240
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 6X5X4
Stroomvoorziening 1x 10 ampère 220 Volt
Capaciteit 8-10 kinderen
Leeftijdsindicatie tot 10 jaar