Suikerspin

Suikerspin in alle kleuren!

Een gele suikerspin met Pasen, een zwarte met Halloween, een roze met Moederdag, een blauwe met Vaderdag. Noem maar op welke kleur! Bij Arto Laros Attractieverhuur kan het allemaal.

Een suikerspinmachine in een vrolijke en gezellige verkoopwagen met kleurige lampjes. Deze verkoopwagen is binnen enkele minuten opgebouwd. Hij is dan startklaar voor het fabriceren van de mooiste en lekkerste suikerspinnen. Makkelijk te plaatsen en kan ook vrijwel overal komen. Deze verkoopwagen kan ook binnen geplaatst worden.

De suikerspinnen zijn makkelijk vanuit dezelfde kraam te combineren met popcorn. U kunt zelf kiezen of er onbeperkt uitgedeeld mag worden of dat dit enkel is bij inlevering van een bon. Uiteraard zijn die exclusief bij uw bedrijf verkrijgbaar.

verzorgd€395
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 4x3x2,6 meter
Stroomvoorziening 1x 16 ampère 220 Volt
Capaciteit flexibel, naar vraag aan te passen
Leeftijdsindicatie alle leeftijden
Bijzonderheden Draaiuren: 4 of 5 aaneengesloten uren
Combinatie suikerspin en popcorn € 700,00 excl. 21% btw.