Sweeper huren

Een sweeper zorgt voor actie!

Een sweeper is een leuke attractie die voor een gezellige competitie vol actie zorgt. Een sweeper huren kan daarom voor ieder feest waar actieve en competitieve mensen (zowel volwassenen als kinderen) aanwezig zijn.

Iedere ronde kunnen 8 deelnemers de strijd met elkaar aangaan. Bukken en springen, maar kijk uit… de sweeper kan van allebei de kanten komen. En ook de snelheid wordt steeds hoger! Degene die als laatste overblijft is de winnaar en heeft daarmee eeuwige roem vergaard (of een leuke prijs natuurlijk).

U kunt deze attractie los huren, maar u kunt hem natuurlijk ook combineren met een leuke stormbaan of een rodeostier voor nog meer actie! Ook als onderdeel van een zeskamp uitstekend te gebruiken door de hoge omloopsnelheid met steeds 8 deelnemers per ronde.

verzorgd€695
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Tijdsduur attractie omvat:
april - september: 5 uur aaneengesloten
oktober - maart: 4 uur aaneengesloten

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxB: 10 x10
Stroomvoorziening 1 x 16 ampère 220 Volt
Capaciteit 8 deelnemers per ronde (ronde is enkele minuten)
Leeftijdsindicatie vanaf 6 jaar
Begeleiding inclusief
Opbouwtijd 1 uur