Themapilaar

Een themapilaar voor ieder gewenst thema!

Nieuw in ons assortiment zijn de thema ballonpilaren en dat zijn echte aandachttrekkers! In de Sinterklaastijd is het natuurlijk fantastisch om een mooie themapilaar te hebben staan van Sinterklaas of van Zwarte Piet. Tegen de feestdagen kan de Kerstman natuurlijk niet ontbreken of een Kerstboom met kerstballen in de kleuren die u zelf wilt. Ook in de thema’s Valentijn, Carnaval, Pasen, Halloween en Oud & Nieuw zijn de themapilaren verkrijgbaar. Mocht u twijfelen of er een themapilaar verkrijgbaar is voor uw thema, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Al onze ballondecoraties worden uiteraard gemaakt met de beste kwaliteit latex ballonnen, zodat u er lang plezier van heeft!

Bezorgd€30 v.a.
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw ballondecoratie op de feestlocatie. Kosten Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw tot aan de feestlocatie. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend (heen en terug bij bezorgen en heen en terug bij ophalen).

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten Themapilaar op aanvraag. Vanaf € 25,00. Topballon/Topsprieten/Foliecijfer: € 10,00 per stuk Kleine bloem: € 1,00 per stuk Prijzen zijn excl. btw. Inclusief bezorgen in regio Etten-Leur Bij omvangrijke projecten prijs op aanvraag.