Verlichte skytubes

Verlichte skytubes in alle kleuren!

In ons assortiment hebben we tevens verlichte skytubes. Door de skytube van onder af te verlichten, wordt er een spetterend effect gecreëerd. Een skytube bij uw avondfeest is leuk, maar valt niet erg op in de donkerte. Een verlichte skytube daarentegen is al van verre zichtbaar en geeft ook van dichtbij de juiste uitstraling. U kunt een enkele verlichte skytube plaatsen of een rij skytubes of een kleurencombinatie, wat u maar wilt. Als u kiest voor een kleurencombinatie, dan is het mogelijk om bijvoorbeeld bedrijfskleuren of de kleuren uit een logo te plaatsen. Deze kleurencombinatie is eventueel te combineren met de aankleding van uw (feest) locatie of met ballondecoraties voor binnen en/of buiten.

Als uw evenement gedeeltelijk overdag en gedeeltelijk in de avond valt, dan is het mogelijk om de skytubes overdag zonder verlichting weg te zetten en in de avond de verlichting in te schakelen.

Bezorgd€55
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘bezorgen’? Wij bezorgen uw opblaasfiguur, bouwen deze op. Na afloop breken wij deze weer af en nemen deze weer mee terug. U dient zelf zorg te dragen voor het toezicht tijdens de huurperiode. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt vier keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bezorging in Etten-Leur is kosteloos, hier worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten verlichte skytubes € 55,00 De getoonde prijzen zijn excl. btw. Bezorgkosten buiten Etten-Leur € 0,75 per gereden km. Bezorging Etten-Leur kosteloos.