Warme chocolademelk

Warme chocolademelk op de Kerstmarkt

Heerlijke warme chocolademelk uitdelen aan het winkelend publiek of de bezoekers van een winters evenement. En dat dan geheel kosteloos voor deze mensen! Wilt u de chocolademelk met slagroom of zonder? En ook lekker een kerstkransje of oliebol erbij? Mmm…

De warme chocolademelk wordt uitgedeeld vanuit een gezellig kraampje. Uiteraard is het kraampje in een gezellig winters thema aangekleed. Eventueel kan een ook kerstdame of kerstmeisje de chocolademelk uitdelen of rondlopen met kerstkransjes.

Het kerstkraampje met de warme chocomel kan los of als onderdeel van een totaal kerstpakket geleverd worden. Samen met een prijzenactie is het een ultieme promotie van uw winkelcentrum of weekmarkt. Laat alle bezoekers draaien aan het Kerst ‘Rad van Fortuin‘! Het sneeuwpop springkussen is daarbij nog een fantastische in het oog springende aanvulling voor de aanwezige kinderen.

verzorgd€495
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Tijdsduur attractie omvat: april - september: 5 uur aaneengesloten oktober - maart: 4 uur aaneengesloten Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Bijzonderheden Kosten warme chocolademelk Verzorgd: € 450,00 (bezorgen, opbouwen en begeleiding voor 4 uur aaneengesloten). De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.