Warme chocolademelk

Warme chocolademelk op de Kerstmarkt

Heerlijke warme chocolademelk uitdelen aan het winkelend publiek of de bezoekers van een winter evenement. Wilt u de chocolademelk met slagroom of zonder? En lekker een Kerstkransje erbij?

De warme chocolademelk wordt uitgedeeld vanuit een gezellig Kerstkraampje. Eventueel kan een Kerstdame of Kerstmeisje de chocolademelk uitdelen.

Het Kerstkraampje met de warme chocomel kan als onderdeel van een totaal Kerstpakket geleverd worden. Samen met een prijzenactie is het een ultieme promotie van uw winkelcentrum of weekmarkt. Laat alle bezoekers draaien aan het Kerst ‘Rad van Fortuin’! Het sneeuwpop springkussen is daarbij nog een fantastische aanvulling voor de aanwezige kinderen.

verzorgd€450
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 9% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Bij levering in Etten-Leur, Hoeven, Roosendaal, Breda en gemeente Rucphen worden geen transportkosten in rekening gebracht.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst