Waterballen

Waterballen voor een spetterend feest!

Deze spetterende attractie is momenteel helemaal in opkomst. In het grote opblaasbare waterbad kunnen kinderen in waterballen over het water lopen. Dat kan ook in een grote zorbrol, waar meerdere kinderen tegelijk in kunnen. En dat allemaal zonder nat te worden! Lopen, rennen, vallen en weer opstaan, maar door de ondergrond van water doe je je geen pijn. Goed voor evenwicht en balans. Deze attractie is ook geschikt voor jongere kinderen, want eventueel kunnen de kinderen die het nog te spannend vinden om in een waterbal te gaan, samen met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje in de zorbrol gaan.

U kunt de waterballen huren samen met het grote waterbad van 10 bij 8 meter en met of zonder de zorbrol. Deze attractie wordt uitsluitend met begeleiding verhuurd. Deze begeleiding zorgt dat de kinderen veilig in de ballen komen, blazen de waterballen op, laten ze in het bad rollen, begeleiden de bal weer terug naar de kant en helpen het kind om weer terug uit de waterbal te komen. Zij zijn dus zowel op de kant als in het waterbad aanwezig!

verzorgd€750
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’? Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie tijdens de afgesproken draaiuren, breken deze weer af en nemen deze mee terug. Kosten De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend. Extra uren Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein (LxB) 10x15 meter
Stroomvoorziening 1x 220V / 16A
Leeftijdsindicatie vanaf 4 jaar
Begeleiding inclusief
Bijzonderheden Prijs waterballen € 750,00 is voor het waterbad, begeleiding en 4 waterballen of 2 waterballen en een zorbroller of 2 zorbrollers. Tijdsduur is 4 of 5 uur aaneengesloten, afhankelijk van datum. Het waterbad dient gevuld te worden met schoon leidingwater, de huurder dient te zorgen voor een wateraansluiting om het bad te vullen. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,75 per gereden km excl. btw. Bij levering in Etten-Leur worden geen transportkosten in rekening gebracht.