Waterfall Slide

Spetterende opblaasbare WATERGLIJBAAN

Je hebt glijbanen en glijbanen. Onze Waterfall Slide, een opblaasbare waterglijbaan, is een echte topper. De enige grote mobiele opblaas waterglijbaan die er in Nederland te vinden is. Met deze glijbaan scoort u gegarandeerd!

Uniek is natuurlijk de mega omvang van onze Waterfall Slide, maar ook dat hij altijd, zomer en winter, elk feest of evenement tot een hit maakt. Deze outdoor attractie is perfect voor een zomers evenement, maar ook bij iets minder weer vermaken de kinderen zich optimaal. Deze top attractie heeft als voordeel dat er veel kinderen in een korte tijd gebruik van kunnen maken. Veel blije gezichten dus! Ook tieners vinden dit supercool, vooral omdat de Waterfall Slide met zijn 9 meter een enorm hoge opblaasbare attractie is. Boek snel deze spetterende water attractie voor op uw evenement.

verzorgd€825
Klik voor meer informatie

Wat omvat ‘verzorgen’?
Wij bezorgen uw attractie, bouwen deze op, begeleiden de attractie gedurende de afgesproken tijd (5 uur aaneengesloten), breken deze weer af en nemen deze mee terug.

Kosten
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en transportkosten van € 0,65 per km. excl. btw. Voor de transportkosten wordt twee keer de afstand tussen ons bedrijf en uw locatie berekend.

Extra uren
Extra uren bedragen € 75,00 excl. btw.

Op offertelijst geplaatst

Werkterrein LxBxH 20x10x9 meter
Stroomvoorziening 220 Volt
Bijzonderheden Wateraansluiting in de buurt van de glijbaan