Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment heeft jarenlange ervaring met de verhuur van diverse leuke, stoere en spectaculaire attracties door heel Nederland. Ook attractieverhuur in België en attractieverhuur in Duitsland is voor Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment geen onbekende weg. Honderden tevreden klanten gingen u voor als het gaat om attracties van perfecte kwaliteit, waarbij u ziet dat onze klantenkring verder reikt dan enkel attractieverhuur in Etten-Leur en attractieverhuur in Brabant. U kunt bij ons attracties huren voor in heel Nederland én daarbuiten!

Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Niet alleen als het gaat om het verhuren van attracties, maar ook als het gaat om het organiseren van gehele evenementen. Om de veiligheid van de deelnemers aan de attractie te waarborgen, worden de attracties van Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment jaarlijks gekeurd door de keuringsinstantie AIB-Vincotte.

Wij hebben uiteenlopende attracties te huur. Een kleine greep uit ons assortiment van leuke en unieke attracties: springkussen verhuur, een opblaasbare waterglijbaan, een stormbaan, de hoogste opblaasbare (mobiele) klimtoren van Europa, een draaimolen en een prachtig smikkelpaleisje met popcorn en suikerspinnen. Wij hopen dat u onze attracties met plezier zult bekijken en er iets leuks tussen zit voor uw evenement. Indien u meer informatie wenst over onze attractieverhuur, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.