De Koningsspelen zijn niet meer weg te denken uit het schoolprogramma. Een lekker actieve sportdag met sport, spel en nog meer leuke dingen! Voeg een aantal spetterende attracties toe aan de Koningsspelen en maak er een fantastische dag voor de kinderen van.

U kunt kiezen uit sport- en spelmateriaal of bijvoorbeeld een grote stormbaan. Wie is als snelste over de wipe-out baan? Welke klas kan binnen een bepaalde tijd de stormbaan het vaakst bedwingen? Sport elementen genoeg bij deze fantastische kinderattracties. Uiteraard kan een juffen en meesters wedstrijd niet ontbreken :)

Als u er helemaal een leuk dagprogramma van wilt maken, is de dag natuurlijk te combineren met een interactief show spelprogramma. In deze show mogen steeds 2 kinderen uit het publiek het tegen elkaar opnemen. Wie vangt de meeste stokken? Wie heeft het beste evenwicht en kan de dobbelstenen opstapelen zonder zijn evenwicht te verliezen op de wiebelplank? Dit programma is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 tegelijk!

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over een programma of sport- en spelmateriaal!